Kuvagalleria

Vuosi 2020

Säpinää kevään eka kerhossa. Jonoksi asti oli jäsenmaksun maksajia ja joku uusi jäsenkin. Meitä oli kaikkiaan himpun yli 60

Aulikki Seija Aila ja kuvaaja Asta iloisin mielin opiskelemassa Äänekoskella 14.1.

Tänään 29.1.2020 oli vuorossa kahvikonsertti ja kakkukahvit 2019 merkkivuosia täyttäneiden kanssa. Hallituksesta pääsi mukaan nuorempiakin juhlijoita. Mukana myös yhdistyksen edustajat, sekä autokuski.

***********************************************************************

Ja niin siinä sitten kävi Vilppulabocciassa. Taisto Järvisen joukkue sai pronssia.
Jämsän Erkki Römanin joukkue jopa hopiita.

15.2.2020

" Olen Vilppulassa boccian ystävänpäiväkisassa. Jännitys on käsin kosketeltavissa. Meitä koskelaisia oli kisassa 12, mutta vain Taisto Järvinen finaalissa meiltä ja Erkki Röman Jämsästä. Ilma suorastaan tihkuu jännitystä. Saa nähdä tuleeko kultaa, mutta ainakin kunniaa."    

Teksti ja kuvat Arto Palmgren

Lauantai 7.3.2020    

Kotibocciaturnaus saatiin onnistuneesti läpi tänään 7.3 " Mäntykalliolla". 14 joukkuetta, joista 4 meidän. Vieraat veivät finaalipaikat ja voittajaksi selviytyi yksi Mäntän viidestä joukkueesta. Me jatkamme treeniä. Ohessa kuva finalisteista ja pari muutakin

Teksti ja kuvat Arto Palmgren

Vihdoin odotetut tulokset. Kisa oli hyvin tasaväkistä ja jaettuja sijoja tuli runsaasti. Kalojen lukumäärä ratkaisi.

Naiset 1. Sirkka Salminen 2. Seija Mattia, Marjatta Aalto, Eeva-Marja Järvinen. Miehet 1. Jorma Hiirola, Kari Kotiaho 3. Arto Palmgren 4. Tapani Mattila, Matti Varjoranta 6. Hannu Järvinen, Taisto Järvinen, Markku Lindström. Palkittiin kaikki pistesijoille yltäneet. Kuvassa palkintojen saajat. Onnea palkituille ja kiitos kaikille osallistujille. Ensivuonna uusiksi. Oli se niin kivaa.

Teksti ja kuvat Asta Varjoranta

Eläkekerho 9.1.2017
Eläkekerho 9.1.2017
Eläkekerho 9.1.2017
Eläkekerho 9.1.2017